Hoofdgerechten

Visgerechten

Zeetong - meunière - handgesneden frietjes - salade € 42,00
Jonge tarbot - grondwitloof - knolselder - handgepelde garnalen € 43,00
Gebakken 1/2 kreeft - aardpeer - boschampignons - hazelnoot - pesto (enkel per 2 personen verkrijgbaar)  € 40,00 pp

 

Vleesgerechten

Rundsfilet 'West - Vlaams rood' - kampot peper - handgesneden frietjes € 40,00
Krokante kalfszwezeriken - wortel - graanmosterd  € 43,00
Hertenkalf - butternut - boerenkool - boschampignons € 42,00
Hazenrug - op karkas gebakken - per 2 personen  € 48,00 pp

 

 

We kunnen rekening houden met uw allergieën, informeer ons tijdig!

 
   

Restaurant Marquize • Henri Jasparlaan 175 • 8434 Westende • 059 311111

© Marquize. Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.