top of page

Hallo.

Ontmoet Kelly en Pieter, beiden afkomstig uit onze prachtige Noordzeekust. Kelly werd geboren in Oostende, terwijl Pieter zijn jeugd doorbracht in Koksijde. Met hun gedeelde liefde voor gastronomie schreven ze al een mooi stukje geschiedenis.

​Samen stonden ze in voor de uitbating van Brasserie Raphaël, een zijtak van het gerenommeerde restaurant Willem Hiele, en verzorgden ze gastentafels in privéchalets.

Het afgelopen anderhalve jaar brachten ze een fine dining beleving aan huis met Table Piek, hun succesvolle cateringbedrijf.

 

Met deze mooie ervaringen op zak staan ze nu klaar voor het volgende hoofdstuk in hun culinaire verhaal: een permanente locatie in Westende, ontvangen ze u graag in restaurant Marquize.

Onze keuken.

Onze menukaart wordt geschreven met lokale producten van hoge kwaliteit die volop in het seizoen zijn. Deze eerste selectie zorgt voor smaakvolle, fijne gerechten met een ziel.

 

We laten u kiezen uit een bescheiden kaart met een sterke invloed vanuit onze Noordzee. Daarnaast zorgen de polders voor mooie suggesties van wildgerechten.

Table piek 4.jpg
bottom of page